1 tase makadāmijas rieksti( var aizvietot ar citiem, piemēram indijas vai brazīlijas vai pēkšņa riekstus)
1/4 tase kokosriekstu milti 1/4 tase mandeļu milti
1 ola
4 ēdamkarotes kokosriekstu eļļa, kausēta
2 ēdamkarotes kakao pulveris
3 ēdamkarotes agaves sīrups vai 3 ēdamkarotes kļavu sīrups vai medus
1 ēdamkarote ūdens
1/2 tējk cepamais pulveris
Šķipsnu sāls
Process:
Sadrupina vai sablendere makadamia riekstus.Tas ir ok, ja jums ir kāds lielāks gabals tur.
Pievieno mandeļu miltus, kokosriekstu miltus, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Sajauc to visu.
Pievieno pārējās sastāvdaļas un maisa vai blendere kamēr jums ir biezs, lipīgs maisījums.
Maisījumu izliek ārā un izmīca kā pankūku, apmēram 2-3 cm augstumā un atstāj uz 15 min.
Tikmēr uzsilda cepeškrāsni 160 grādos. Pēc tam sagriež masu nelielos cepumos saliek uz paplātes( ar cepampapiru).
Pagatavošanas laiks: 10-12 minūtes
/Nika Fit/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru