100 g sviesta
200 g šokolādes
180 g brūnā cukura
3 olas
120 g miltu
šķipsniņa sāls
- Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi kopā ar sviestu, ik pa laikam apmaisot, lai iegūtu viendabīgu masu.
- Atsevišķā traukā sablendē bietes, līdz izveidojas biezenis.
- Kad šokolāde izkususi, pievieno cukuru un olas un rūpīgi samaisa. Iesijā miltus un atkal samaisa, līdz iegūta viendabīga konsistence.
- Beidzamo pievieno biešu biezeni un sāli. Rūpīgi izmaisa, un masu lej cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
(recepte no http://piegalda.lv/recepte/biesu-sokolades-braunijs/ )
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru