Receptes

ceturtdiena, 2015. gada 5. februāris

Biešu škokolādes braunijs

200 g vārītu biešu
100 g sviesta
200 g šokolādes
180 g brūnā cukura
3 olas
120 g miltu
šķipsniņa sāls

  1. Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi kopā ar sviestu, ik pa laikam apmaisot, lai iegūtu viendabīgu masu.
  2. Atsevišķā traukā sablendē bietes, līdz izveidojas biezenis.
  3. Kad šokolāde izkususi, pievieno cukuru un olas un rūpīgi samaisa. Iesijā miltus un atkal samaisa, līdz iegūta viendabīga konsistence.
  4. Beidzamo pievieno biešu biezeni un sāli. Rūpīgi izmaisa, un masu lej cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru.
  5. Cep sakarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.

(recepte no http://piegalda.lv/recepte/biesu-sokolades-braunijs/ )

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru