1 glāze kuskusa
1 gab vistas fileja
1 neliela paprika
5 šampinjoni
2 sīpoli
2 ēdam.k. sojas mērces
sāls, pipari
2 ēdamk.k. olīveļļas kuskusam + cepšanai
Olīvēļļā liek cepties sīpolus, tad sagrieztus šampinjonus. Pa to laiku sagriež vistas fileju un liek klāt cepties. Kad vista gandrīz gatava, tad pievieno kubiņos sagrieztu papriku.
Kamēr viss cepas, 1gl. kuskusa aplej ar 1 gl. vāroša ūdens un pievieno olīveļļu, lai nesalīp. Apmaisa un atstāj uz 10 min, lai uzbriest. Man mājās bija palikusi pus glāze kuskusa, tādēļ pievienoju prosu. Sanāca arī tīri labi. :)
Kad viss sacepies un kuskus ir uzbriedis, tad pannā liek kuskusu un piejaus 2 ēdamk. kuskusa. Visu apmaisa un ļauj nedaudz apcepties un lai sajaucas garšas.
Klāt pievienoju želejā gatavotus tomātus. Lai labi garšo!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru