Sastāvdaļas:
- 500 g šokolādes prjaņiku
- 500 g skāba krējuma
- 100 g pūdercukura
- 2 banāni
- valrieksti
- Prjaņikus pārgriež uz pusēm, banānus sagriež ripiņās.
- Krējumu sajauc ar pūdercukuru. Riekstus sasmalcina, bet ne ļoti smalki.
- Traukā ieklāj pārtikas plēvi.
- Prjaņiku gabaliņus iemērc krējumā un liek trauka apakšā, tukšumus aizpildot ar prjaņiku drumstalām.
- Kā nākamo liek banānu kārtu, uz tiem atkal prjaņiku kārtu.
- Tortes kārtas var būt daudz, atkarībā no trauka lieluma un produktu daudzuma. Var izmantot arī citus augļus.
- Riekstus var likt starp kārtām, un var nelikt, vairāk vai mazāk, pēc katra gaumes.
- Liek ledusskapī uz 3 - 4 stundām, labi, ja var atstāt uz nakti.
- Izņem no ledusskapja un izgāž otrādi uz šķīvja, noņem plēvi.
- Rotā ar rīvētu šokolādi, kakao vai kā katrs pats vēlās.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru